logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Záruka 5 let na prémiové rekuperační jednotky Aria Vitale včetně VZT rozvodů

Jako důkaz kvality nabízí společnost Heatpex 5 letou záruku na prémiové jednotky Aria Vitale. Stačí splnit podmínky zapojení a zaregistrovat přístroj na stránkách výrobce.

Na český trh jsme nedávno uvedli nové, prémiové jednotky Heatpex Aria Vitale. Vynikají precizním zpracováním, průtokem vzduchu až 600 m3/h, možností instalace až do 6 poloh, širokým spektrem senzorů a vysokou účinností. Jednotka je sestavena z vysoce kvalitních vnitřních komponent (od motorů, ventilátorů až po rekuperátor). Za zmínku stojí také intuitivní chytré funkce - možnost propojení přes WiFi nebo ovládání pomocí dotykového panelu. Samozřejmostí je antibakteriální plášť, jednoduchá instalace či standardní filtrace F7 na přívodu.

Jednotka vyniká také dodatečnými "vychytávkami" - operačními módy které na míru přizpůsobí výkon, disponuje také senzory (teploty, vlhkosti, oxidu uhličitého) nebo možností napsat datum revizí přímo na tabuli skříně jednotky. Ve verzi DIAMOND naleznete entalpický výměník, který zachová pohodlné klima v místnosti. Výběrem špičkových komponent při konstrukci jednotky se výrobci podařilo posunout hranice možností v oblasti rekuperací a nastavit nové standardy v sektoru vzduchotechniky.

Důkazem výrobce, že si za kvalitou svých výrobků stojí, svědčí i 5 letá bezplatná záruka, pro kterou stačí výrobek zaregistrovat na webu. Mezi jedinou podmínku prodloužené záruky patří instalace rekuperace s ARIA vzduchovodem (tzv. MVHR systém). Tento systém je velice oblíbený pro jeho jednoduchou instalaci, přesto vysokou odolnost. Navštivte náš e-shop a objevte nové rekuperace Aria Vitale s 5 letou zárukou.

| 👉 JEDNOTKY ARIA VITALE S 5 LETOU ZÁRUKOU NALEZNETE ZDE 👈 |


Ventishop s.r.o.
logo Ventishop s.r.o.

Specialista na vzduchotechniku. Jsme tu pro Vás od roku 2016 a máme vše pro kutily i profesionály. Nabízíme široký výběr domácích, komerčních i průmyslových ventilátorů, rekuperací, vzduchotechnických komponentů, potrubí a příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.