logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hyundai SMART EASY PRO - teplé léto volá, pojďme chladit. Hurá!

Chcete se připravit včas na teplé léto a zpříjemnit si tak své domácí prostředí?

Chcete se připravit včas na teplé léto a zpříjemnit si tak své domácí prostředí? Nástěnné klimatizace značky Hyundai se postarají o ideální teplotu ve Vašem domě i v těch nejteplejších letních měsících a zlepší vzduch, který Vaše rodina dýchá. A co víc - jejich ovládání je jednoduché a pohodlné. V současné době je možné vybrat si ze tří modelů řady HOME - Hyundai REVOLUTION, Hyundai CARBON GREY a Hyundai Smart Easy PRO.

Poslední jednotkou z řady klimatizací Hyundai HOME je jednotka Smart Easy PRO. Ta je nejpokročilejší a energeticky nejšetrnější. Nejen, že pracuje s účinností A+++, disponuje navíc funkcí Inteligentní oko. Infračervený snímač detekuje aktivitu v místnosti a v případě absence osob automaticky upravuje provoz. Drží tak spotřebu na nutném minimu, aniž by zmenšoval Váš komfort. Jednotka je vybavena všemi standardními funkcemi klimatizací Hyundai - je velmi tichá, lze ji ovládat pomocí Wi-Fi, zvládne vytápění až do -30 °C venkovní teploty a o kvalitu vzduchu se opět postará filtr s aktivním uhlím, katalytický filtr, stříbrný iontový filtr a ionizátor. I u této jednotky můžete počítat s pětiletou zárukou a aplikací buď split nebo multisplit.

Více informací o tom, jakými dalšími funkcemi klimatizace Hyundai disponují, naleznete na webových stránkách ZDE.

Nechte Hyundai zdokonalit Váš svět!

Zdroj: PR článek společnosti KLIMAVEX CZ a.s.

Chci vědět více


HYUNDAI heating | cooling | ventilation
logo HYUNDAI heating | cooling | ventilation

HYUNDAI heating | cooling | ventilation je uznávaný výrobce tepelných čerpadel, rekuperačních jednotek a klimatizací. Jeho výhradním distributorem v České republice a na Slovensku je KLIMAVEX Group.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.