logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kreativní design i lepší akustiku místnosti přináší nové modulární akustické panely SMART

S novými modulárními akustickými panely SMART vylepšíte zvukovou atmosféru v místnosti a díky velké variabilitě instalace vytvoříte originální designový prvek, který jedinečně dotvoří každý interiér.

Akustické obkladové panely jsou skvělým řešením pro ty, kteří potřebují snížit ozvěnu v místnosti a zlepšit zvukovou pohodu. Jejich použití je snadné a je možné je instalovat jak na stěnu, tak na strop místnosti.

Novinkou v tomto sortimentu jsou modulární akustické panely SMART ve tvaru čtverce či obdélníku, které lze na stěně libovolně kombinovat a klást v různých směrech. Vytvoříte tak jedinečný dekorativní prvek, který se stane estetickým středobodem místnosti.

Modulární akustické obklady SMART jsou tvořeny tmavou podložkou ze zvuk tlumící plsti a lamelami z pravé dřevěné dýhy. Na výběr je několik atraktivních dřevěných odstínů od světlých po tmavší. Celková tloušťka panelů je jen 10 mm, což umožňuje využití i tam, kde jste výrazně omezeni prostorem. Hodí se jak do soukromých prostor, tak třeba do kanceláří, zasedacích místností a recepcí firem.

Akustické panely SMART jsou dodávány i ve větším rozměru o výšce 240 cm pro klasické celostěnové instalace, případně v alternativě MASIV.

 

Akustické panely SMART budou představeny na veletrhu FOR GARDEN / FOR INTERIOR ve dnech 11. - 14. dubna 2024 na stánku společnosti Fasády & Terasy (hala 2, stánek A08). Přijďte nás navštívit.

Více o akustických obkladech do interiéru


FASÁDY & TERASY s.r.o.
logo FASÁDY & TERASY s.r.o.

Firma Fasády & Terasy se specializuje na dodávku a montáž teras a fasád vysoké kvality ze dřeva i wpc (dřevoplastu) a pokládku venkovní dlažby na terče Buzon. Je výhradním distributorem unikátních terasových systémů Softline® a Technideck® a fasád ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.