logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT s bojlerem zdarma

Pokud rekonstruujete nebo stavíte velký dům s tepelnou ztrátou 6 kW až 14 kW a přejete si vytápět tepelným čerpadlem, nabízí se oblíbená tepelná čerpadla Daikin z produktové řady Altherma 3 R MT.

Jsou spolehlivá a V-systém na ně nabízí záruku 7 let. Aktuálně také běží časově omezená akce, v rámci které můžete získat bojler zdarma.

Tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 R MT s bojlerem zdarma

Tepelná čerpadla vzduch – voda pro objekty s tepelnou ztrátou 6 kW až 14 kW

Produktová řada tepelných čerpadel Daikin Altherma 3 R MT nabízí splitová tepelná čerpadla s venkovní jednotkou ERRA a možností propojení s malou vnitřní nástěnnou jednotkou nebo s vnitřní jednotkou s integrovaným zásobníkem na vodu.

Tepelná čerpadla Daikin Altherma 3 R MT jsou určena pro vytápění s možností ohřevu teplé vody i chlazení.

Vnitřní a venkovní jednotka jsou propojeny kabely a potrubím s chladivem R32 („chladivové připojení“).

Daikin Altherma 3 R MT je tepelné čerpadlo vzduch – voda, které pracuje v setu vždy jako venkovní + vnitřní jednotka. Tepelné čerpadlo Altherma 3 R je nejčastěji řazeno do kategorie středně-teplotních.

Vnitřní jednotku je možné zvolit buď pouze pro vytápění, nebo pro vytápění a chlazení. Zásobník na ohřev vody je buď integrovaný, případně k malé vnitřní nástěnné jednotce lze napojit externí zásobník na ohřev teplé vody.

Více o akci


V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.