logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lze při výstupu ze sprchy zapnout elektrický koupelnový sušák bez předklonu či pokleku?

Aktuálnost této otázky nastává vždy při výstupu ze sprchy nebo vany a odkládání použité osušky na koupelnový radiátor. Elektronický regulátor umístěný pod radiátorem nám NENABÍZÍ jeho snadnou obsluhu.

Zvolíme-li si do koupelny nebo sprchy elektrický koupelnový radiátor vybavený elektrickým topným tělesem s elektronickým regulátorem prostorové teploty a programem sušení typ RC viz obrázek, jeho obsluhu u podlahy provedeme ve stoje ladným pohybem nohy. Radiátor uvedeme do dvouhodinového programu sušení, který se po uplynutí této doby automaticky přepne do původního nastavení regulátoru. Tímto jednoduchým obslužným úkonem si splníme požadavek na sušení osušky, aniž bychom si museli před radiátor kleknout a prosit jej v náročném programu digitálního regulátoru o jednoduchou funkci sušení.

O to překvapivější je v této záležitosti nabídka na trhu, kdy elektrické koupelnové radiátory jsou vybaveny regulátory na dálkové ovládání mobilním zařízením. Aplikaci dálkového ovládání uloženou v mobilním telefonu nelze obsloužit myšlenkou přenesenou dálkově do telefonu, ale fyzickou obsluhou telefonu. Zde se nabízí otázka: Jak zvolíme požadovanou provozní funkci sušení pro elektrický koupelnový radiátor mobilním telefonem při výstupu ze sprchy či vany a odložení použité osušky na koupelnový radiátor?

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.