logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Panasonic představuje AC Select – online nástroj pro výběr chlazení a vytápění

AC Select je nový online nástroj navržený společností Panasonic Heating & Cooling Solutions, který je určen profesionálům v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. Nabízí komplexní a uživatelsky přívětivou pomoc při projektování optimálního systému vytápění a chlazení.

Online nástroj umožňuje uživatelům vybrat si z širokého portfolia produktů v katalogu Panasonic nebo zadat požadovaná kritéria. Podle nich AC Select automaticky nabídne ideální kombinaci produktů s možností například škálovat celé řešení pro vyšší výkon přidáváním jednotek. Novinka také poskytuje komplexní seznam příslušenství, které lze přidat k vybraným jednotkám, což umožňuje uživatelům doladit své návrhy dle potřeby.

Nový online nástroj se může rovněž pochlubit intuitivním rozhraním a dává uživatelům možnost provádět rychlý výběr, což při projektování šetří čas. Uživatelé mohou v AC Select snadno najít technické informace, upravit parametry a nakonfigurovat chillery nebo jednotky tepelných čerpadel podle přesných požadavků, které například stanovují normy nebo zadávací dokumentace.

Výhodou pro tuzemské profesionály je také fakt, že i když mezi 12 jazykovými mutacemi chybí čeština, mohou se spolehnout na lingvisticky velmi blízkou slovenštinu.

Chcete-li se dozvědět více o novém Panasonic AC Select, navštivte https://acselect.panasonic.eu/


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.