logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nechte se inspirovat novými katalogy BEST

Výrobce betonových prvků BEST představuje svou nejnovější kolekci katalogů pro rok 2024, která je zárukou technické preciznosti i estetické dokonalosti pro každý venkovní prostor.

Ryze česká firma s více než třicetiletou historií nabízí tisíce variant dlažeb, plotů a palisád, ale také prvky pro dopravní infrastrukturu a podzemní sítě. Výrobky BEST nacházejí využití na venkově i ve velkých městech, což podtrhuje jejich univerzálnost a flexibilitu.

Nyní, během zimních měsíců, je ideální doba k přípravě projektů a výběru materiálu. Nechte se tedy novými katalogy inspirovat.

Katalog venkovní architektury BEST 2024 není pouze suchým seznamem výrobků. Jedná se o pestrého průvodce, díky kterému objevíte nové možnosti pro váš dům a zahradu. Představuje i řadu novinek, např. plotový systém BEST MURO, který umožňuje snadnou realizaci plotu s důrazem na estetiku a cenovou dostupnost.

V návaznosti na předchozí vyšel také Pracovní katalog BEST 2024, který zahrnuje podrobnější technické informace a mnoho praktických rad, týkajících se výběru dlažby i pokládky.

Katalog betonových prvků pro podzemní sítě BEST 2024 zdůrazňuje bezpečnost, odolnost a ekologický přístup. Inovativní technologie frézování betonu PRINZING - BEST PRIMUSS zajišťuje vysokou kvalitu, eliminuje trhliny a zaručuje optimální funkčnost prvků.

Další klíčovou oblastí, kterou se BEST zabývá, je dopravní infrastruktura. Katalog dopravní infrastruktury BEST 2024 nabízí komplexní informace týkající se trub se štěrbinovým žlabem, svodidel a dalších betonových prvků, které jsou součástí našeho každodenního života a zajišťují bezpečnost i komfort.

Kromě tištěné formy jsou katalogy k dispozici on-line na best.cz

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.