logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh MCE 2024: vše o nabídce vystavovatelů již nyní v online katalogu!

Veletrh MCE – Mostra Convegno Expocomfort v italském Miláně patří k největším evropským výstavám v oboru technických zařízení budov. Za 6 týdnů, od 12. do 15. 3. 2024, otevře veletrh své brány.

Reklama

Veletrh MCE návštěvníkům z celého světa představí nejnovější technologie v oblasti HVAC&R a systémy pro chytré budovy v komerčním, průmyslovém a rezidenčním sektoru prostřednictvím 1 800 zúčastněných firem.

Zájemcům o návštěvu je k dispozici nově spuštěný online katalog vystavovatelů na webu veletrhu. V předstihu se mohou seznámit s vystavujícími firmami a jejich produkty, podrobně prozkoumat nabídku a naplánovat návštěvu veletrhu. Online katalog umožňuje vyhledat společnosti a výrobky pomocí nastavených filtrů nebo zjistit, kteří vystavovatelé nabízí konkrétní produkty.

Na webových stránkách veletrhu lze také již nyní zakoupit vstupenky, a to za výhodnější cenu než u pokladen na výstavišti. Hlavním mottem nadcházejícího ročníku je “Beyond Comfort”, které vyjadřuje stěžejní témata veletrhu – inovace, udržitelnost a energetická účinnost. V této souvislosti představí veletrh MCE nejen širokou přehlídku výrobků a technologií, ale přinese i řadu diskuzí a přednášek. V rámci konferencí, workshopů a dalších doprovodných akcí veletrhu vystoupí například zástupci italských institucí (CRESME) a partnerských asociací (EHPA - Evropská asociace tepelných čerpadel; REHVA – Federace evropských asociací pro vytápění, větrání a klimatizaci; AICARR a další).

Novinkou veletrhu je soutěž MCE Excellence Awards – Efficiency&Innovation 4 Transition Goals, která ocení komponenty, systémy a technologie, pomáhající urychlit energetickou a environmentální transformaci v souladu se závazky přijatými v rámci Agendy OSN 2030 podepsané v roce 2015.

Dále bude zahájena soutěž Water Prix na téma „Intelligent (use of) water“ (Inteligentní využívání vody). Tato soutěž zdůrazňuje hodnotu vody a propojuje návštěvníky s vystavovateli. Výhercům budou každý den rozdávány chytré telefony, bezdrátová sluchátka nebo poukázky na Amazon. Součástí bude také závěrečné slosování o víkend v letovisku Bandiera Blu, které je uznáváno jako nejekologičtější z hlediska využívání vody, služeb a udržitelnosti.

Veškeré informace o veletrhu MCE jsou k dispozici na www.mcexpocomfort.it. Zájemci o poslední volná místa pro vystavovatele se mohou obracet na Olgu Peškovou, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE pro Českou a Slovenskou republiku) na tel. 277 010 660 a e-mailu peskova@ppa.cz.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.