logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Designové krby Rocal – měníme Vaši představu o tom, co krb může být

40letá tradice spojená s dokonalým řemeslným uměním přivedla značku Rocal k vytváření designových závěsných krbů, které mění Váš prostor s elegancí a ohnivým šarmem. Jsme hrdí na to, že značka Rocal je synonymem pro excelentní kvalitu a výjimečný design.


Dlouholetá historie této španělské značky je vyryta do každého kousku, který opouští tamější dílny. Všechny krby jsou výsledkem precizního zpracování, kde se každý detail rodí z lásky k řemeslu. Jednotlivé prvky jsou pečlivě navrženy tak, aby Vám jejich výrobky mohli přinést nejen ohřátí, ale i estetický zážitek, který dotváří Vaše domovy.

Rocal není jen výrobcem krbů. Je tím, kdo definuje standardy. Své výrobky nepovažují pouze za krby, ale za umělecký prvek, kterým oživují Váš interiér. Ne nadarmo je značka Rocal jedním ze dvou výhradních výrobců designových krbů v Evropě.

S Rocal designovými závěsnými krby neuděláte chybu. Nejen že se díky nim ohřejete, ale také rozjasníte svůj prostor. Každý krb v sobě nese jejich poslání: spojit eleganci s funkčností a proměnit váš domov v místo, kde se setkává technika s uměním.

Přijměte s námi plamen, který rozjasní vaše prostory a otevře nové kapitoly vašeho domova. Rocal – závěsné krby spojují tradici s inovací, řemeslo s designem a Vaše sny s realitou.

Více o značce Rocal a o našich produktech naleznete na www.flamen.cz/designove-krby/

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.