logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zúčastněte se mezinárodního veletrhu MCE – Mostra Convegno Expocomfort v Miláně – vítáni jsou vystavovatelé i návštěvníci

MCE – Mostra Convegno Expocomfort v italském Miláně patří k největším evropským veletrhům v oboru technických zařízení budov. Po dvou letech opět nabídne jedinečnou příležitost seznámit se s nejnovějšími technologiemi v oblasti HVAC&R a s řešeními a systémy pro chytré budovy v komerčním, průmyslovém a rezidenčním sektoru.

Reklama

Nadcházející ročník veletrhu MCE proběhne v termínu 12.–15. března 2024 v Miláně za účasti více než 1 800 vystavujících firem.

Hlavním mottem nadcházejícího ročníku je “Beyond Comfort”, které vyjadřuje stěžejní témata veletrhu – inovace, udržitelnost a energetická účinnost. V této souvislosti představí veletrh MCE nejen širokou přehlídku výrobků a technologií, ale přinese i řadu diskuzí a přednášek. V rámci konferencí, workshopů a dalších doprovodných akcí veletrhu vystoupí například zástupci italských institucí (CRESME) a partnerských asociací (EHPA – Evropská asociace tepelných čerpadel; REHVA – Federace evropských asociací pro vytápění, větrání a klimatizaci; AICARR a další).

Novinkou veletrhu je soutěž MCE Excellence Awards – Efficiency&Innovation 4 Transition Goals, která ocení komponenty, systémy a technologie, pomáhající urychlit energetickou a environmentální transformaci v souladu se závazky přijatými v rámci Agendy OSN 2030 podepsané v roce 2015.

Dále bude zahájena soutěž Water Prix na téma „Intelligent (use of) water“ (Inteligentní využívání vody). Tato soutěž zdůrazňuje hodnotu vody a propojuje návštěvníky s vystavovateli. Výhercům budou každý den rozdávány chytré telefony, bezdrátová sluchátka nebo poukázky na Amazon. Součástí bude také závěrečné slosování o víkend v letovisku Bandiera Blu, které je uznáváno jako nejekologičtější z hlediska využívání vody, služeb a udržitelnosti.

Další informace o veletrhu MCE jsou k dispozici na www.mcexpocomfort.it. Zájemci o poslední volná místa pro vystavovatele se mohou obracet na Olgu Peškovou, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE pro Českou a Slovenskou republiku) na tel. 277 010 660 a e-mailu peskova@ppa.cz.

Zájemci o návštěvu se mohou již nyní online zaregistrovat a zajistit si vstupenky za zvýhodněnou cenu oproti zakoupení na místě. Na výběr jsou jednodenní, dvoudenní, čtyřdenní vstupenky nebo 4denní VIP vstupenka s bonusovým servisem. Návštěvníci s pozvánkou s kódem od vystavovatelů se mohou zaregistrovat a získat volnou vstupenku!

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.