logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vytápění okapů a svodů pomocí topných kabelů

Máte problémy se zamrzlými okapy, zatékáním do střechy vlivem zamrzlých okapů? Potřebujete v zimním zajistit bezpečnost osob pohybujících se pod okapy vašeho objektu?

Máme pro vás inteligentní a funkční řešení v podobě samoregulačních inteligentních topných kabelů, nebo odporových topných kabelů, které bezpečně rozpustí sníh a led a udržují okapové žlaby a svody průchozí, díky čemuž nevznikají nebezpečné rampouchy, které mohou způsobit škody jak na majetku, tak v horším případě škody na zdraví. Instalované topné kabely ve žlabech, svodech a na okrajích střech zajistí v zimním období střechy a okapy bezpečné a funkční bez ledu a sněhu.

Ochranný systém topných kabelů "vytápění okapů" se instaluje do všech typů okapových žlabů a svodů, nebo střešních konstrukcí. Každou aplikaci vytápění okapů s topnými kabely je zapotřebí posuzovat individuálně. Bereme v úvahu faktory, jako je například izolace střechy, orientace střechy, nadmořská výška. Proto aplikace odstraňování sněhu ze žlabů a okapů s topnými kabely vyžaduje konzultaci se specialistou.

Topnými kabely spolehlivě ochráníme střešní konstrukce před poškozením zatékající vodou a zároveň zamezíme vzniku nebezpečných rampouchů a zamrzlých okapů. Samoregulační topné kabely vykazují nižší provozní náklady oproti odporovým topným kabelům.

Při použití plně automatické regulace Devireg 850 s teplotně vlhkostním čidlem získáte topný systém vytápění okapů, který bude fungovat po dlouho dobu při přijatelných provozních nákladech.

Ochrana okapů, svodů a střech proti zamrznutí


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.