logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejprodávanější designový krb podzimu 2023

Chcete vědět, který kousek byl u spotřebitelů v letošní sezóně nejoblíbenější? Dokonalé krby – MINI DROP a DROP od značky Rocal, které určitě nezískaly prvenství pouze pro svůj netradiční dechberoucí vzhled…

Proč jsou vítězem právě tyto dva modely?

Designový krb MINI DROP
Designový krb MINI DROP

DROP a MINI DROP se stávají nedílnou součástí převážně zděných domů, hlavně tedy nízkoenergetických novostaveb. Klienti souhlasně tvrdí, že si je vybrali zejména pro jejich poutavý kapkovitý tvar, který ještě nikde jinde neviděli, ale také pro efektivně nízký výkon s minimálními emisemi. Dalším důvodem, proč spotřebitelé volí tyto kousky, je možnost jejich rychlého dodání. DROP i MINI DROP míváme na flamen.cz k dostání již do 2-3 měsíců od objednání, což je u tohoto druhu zboží kratší než běžná čekací lhůta.

Model DROP nabízí díky velké prosklené ploše úžasný zážitek z ohně a pohled do plamenů. Můžete u něj také snadno regulovat intenzitu hoření, což je velmi praktické.

Model DROP

Přineste do vašeho domova krásu a efektivitu, rozsviťte jej s modelem DROP! Ladné křivky tohoto modelu dokážou bezpochyby pozvednout atmosféru v každé místnosti. S DROPem vám bude teplo a útulno po celou zimu, na to se spolehněte.

Model MINI DROP

Eliptické portálové okno dokonale rámuje oheň a vy si tak můžete užít naprosto úchvatný pohled do harmonických plamenů. Stejně jako DROP je vyroben z těžké oceli, která se přiložením do kamen zahřeje takřka lousknutím prstu.

S výběrem vám rádi poradíme!
Zavolejte nebo napište: +420 226 886 473, flamen@flamen.cz, www.flamen.cz

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.