logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Designový krb se stane ozdobou vašeho interiéru

Designový krb Ronde central. Zdroj: FLAMEN
Designový krb Ronde central

Pryč je doba, kdy se lidé spokojili s průměrným interiérem. Ne každého dokáže nadchnout nevýrazná domácnost, která nemá žádné zajímavé prvky. V každém interiéru by se mělo myslet na prvky, které ho dokážou ozvláštnit a postarat se, aby vypadal atraktivně.

Nemusíte kvůli tomu kupovat extravagantní umění nebo se nepouštět do složitých rekonstrukcí. Výraznou změnu v interiéru vytvoří designové krby.

Krby s úchvatným designem změní domov k nepoznání

Snad každý majitel krbu, krbových kamen či krbové vložky může potvrdit, že není nic hezčího než pohled do ohně. Od našich dávných předků se respekt a obdiv k tomuto živlu nezměnil. Oheň znamená bezpečí, teplo a pocit domova. Krb ale nemusí mít jen tradiční nudný vzhled a už vůbec se nemusí schovávat někde na kraji místnosti.

Nabízíme moderní designové krby, z jejichž vzhledu vám spadne čelist. Mají precizní zpracování a dechberoucí design. Nemusí jít jen o krby položené v místnosti, ale mohou viset ze stropu, mohou mít podobu kapky stékající po zdi a mnoho dalších geometrických tvarů. Na konkrétní nabídku se můžete podívat na www.flamen.cz/designove-krby.

Pokud stále váháte, představte si krb uprostřed místnosti, který je ze všech stran prosklený, teplo z něj sálá do všech stran a poskytuje podívanou všem přítomným lidem. Takový krb vytváří jedinečnou atmosféru a stane se stěžejním prvkem v každém domě. Co říkáte třeba na model RONDE CENTRAL?

Můžete mít třístranné i čtyřstranné prosklené krby. Mohou být kulaté i hranaté, mohou být spojeny se zemí nebo se země vůbec nedotýkat. Jde o krby s výjimečným vzhledem, které mají precizní zpracování, vyvážený design a ručně prováděné povrchové úpravy. Samozřejmostí je zajištění dopravy a provedení instalace. Jen si představte až u vás uvidí hosté závěsné krby. Něco takového se v interiérech jen tak nevidí.

Nejlepší ze všeho je inspirace, projděte si proto naši nabídku designových krbů a představujte si, jak by se různé modely vyjímaly u vás doma. Zajisté brzy narazíte na takový model, který pro vás bude ideální.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.