logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Samoregulační topné kabely - ochrana proti zamrznutí vody

Připravte se na zimu a pořiďte si topné kabely ať vám nezamrzne voda nebo vodoměr

Řešíte každou zimu problém ze zamrzlou vodou, které v lepším případě "pouze" zamrzne a neteče, nebo v horším případě popraskají trubky a voda pak teče všude kam nemá?

Máme pro vás inteligentní a funkční řešení v podobě samoregulačních inteligentních kabelů, které udržují na vodovodním potrubí teplotu okolo +10°C a zajistí bezpečný provoz vodovodu i vodoměrů v zimním období. Nejrizikovější místa zamrznutí zamrznutí potrubí jsou při vstupu vodovodního potrubí např. z vrtu do objektu, nebo v místech, kde vodovodní potrubí prochází skrz nevytápěné prostory. V těchto kritických místech je potrubí nutné omotat topným kabelem a zaizolovat. Na většinu vodovodních trubek v rodinných domcích stačí použít samoregulační topný kabel s výkonem 10W/m. Aby potrubí nezamrzlo, je kromě topného kabelu nutné použít kvalitní tepelnou izolaci, která teplo z topného kabelu udrží na potrubí a zamezí zamrznutí.

Pomocí samoregulačních topných kabelů zajistíme:

Ochranu vodovodního potrubí před zamrznutím​ 
Ochranu vodoměrů a vodoměrových šachet před zamrznutím 
Ochranu přívodu vody ze studny do objektu p
Ochranu potrubí s vodou vedené v nevytápěných prostorech 
Automatický provoz topných kabelů 24 hodin /den díky automatické regulaci s teplotními čidly. Ochrana potrubí a nádob před zamrznutím je plně automatická.
Bezúdržbový systém vytápěných potrubí. Topné kabely se nepřehřejí díky nulovému odběru energie při dosažení limitní teploty

Ochrana vodovodního potrubí proti zamrznutí


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.