logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete si prohlédnout netradiční krby a kamna? Přijďte za námi na veletrh FOR ARCH

Španělská značka Rocal
Španělská značka Rocal

Zajímáte se o trendy v oblastech moderního vytápění nebo uvažujete, že si pořídíte nějaký krásný krb do Vašeho domu? Topná sezóna se pomalu blíží, a tak neváhejte a přijďte si prohlédnout naše designové krby a akumulační kamna na vlastní oči!

Pokud jste milovníky minimalismu, jistě Vás zaujmou designové krby Rocal. Tato španělská značka se vyznačuje velmi kvalitním zpracováním všech svých produktů, elegantním stylem a perfektními vlastnostmi. Všechny jejich produkty splňují normu ECODESIGN (směrnice EU na snížení míry emisí).

Mezi nejoblíbenější závěsné modely patří: MINI DROP, rohový ANGLE nebo centrální RONDE CENTRAL, který se perfektně hodí do velkého otevřeného prostoru. Kromě těchto produktů Rocal nabízí také designová krbová kamna řady HABIT se zásobníkem na dřevo nebo designovou lavicí. Všechny tyto modely pro Vás budeme mít na našem stánku vystaveny.

Kromě designových krbů si budete moct prohlédnout také norská akumulační kamna Norsk Kleber. Tato akumulační kamna jsou vyrobena z mastku, což je přírodní materiál, který do sebe dokáže nasát teplo, které poté postupně uvolňuje do místnosti po dobu několika hodin. Mezi nejoblíbenější modely patří netradiční Domino 2+3, hranatý Kube nebo kulatá Babina. Mastková kamna jsou hitem letošní zimy. Přijďte si vybrat ten pravý model přímo pro Vás!

V našem sortimentu kamen dále nabízíme také keramická kamna THORMA. Vzhledem se velice podobají klasickým kachlovým kamnům, ale jejich cena je výrazně nižší. Na celou naši nabídku se můžete podívat na www.flamen.cz.

Kromě kamen a krbů Vám na našem stánku můžeme nabídnout také tepelná čerpadla a fotovoltaické systémy nebo klimatizace. Rádi Vám poradíme a společně vymyslíme nejlepší zdroj vytápění pro Váš domov.

Najděte si na nás čas a navštivte nás na našem stánku v hale 7 stánek č. 7A12.

Výstava FOR ARCH probíhá od 19. - 23. září 2023 v Pražských Letňanech v PVA EXPO na adrese Beranových 667, Praha 9 - Letňany.

VOLNÁ VSTUPENKA KE STAŽENÍ


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.