logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na Elfetex Festu v Brně zjistíte vše o větrání s rekuperací a ještě více

Rádi bychom vás pozvali na profesní výstavu Elfetex Fest, která se koná 7. 9. 2023 na Výstavišti BVV v pavilonu G1. Tato událost je určena především profesionálům v oboru technického zařízení budov a elektrotechniky, kteří chtějí být na vrcholu nejnovějších trendů a technologií.

Elfetex Fest
Elfetex Fest

Elfetex Fest je již dlouho očekávaným setkáním a společnost ELEKTRODESIGN ventilátory je hrdá, že je odborným partnerem této oborové události.

Na našem výstavním stánku budeme prezentovat nejnovější přírůstky v oblasti vzduchotechniky a řízeného větrání s rekuperací. Chceme vám představit zcela novou rezidenční rekuperační jednotku RESPIRO N od společnosti Soler & Palau. Tato jednotka vám zaručuje nejen čistý a svěží vzduch, ale také výraznou úsporu energie. Navíc vám ukážeme naše nejnovější decentrální rekuperační jednotky pro větrání rodinných domů a bytů. Můžete se na místě přesvědčit o jejich kvalitách.

Nezapomeneme také na oblíbený malý radiální ventilátor ECOAIR DESIGN, výborný doplněk větrání každého moderního prostoru. Můžete si doslova osahat i osvědčený autonomní axiální ventilátor SILENT DUAL pro odsávání koupelen, který je nejen výkonný, ale také velmi tichý. Náš tým obchodních zástupců vás přivítá na stánku, aby vám poskytl veškeré informace a odpověděl na vaše dotazy. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli vybrat ta nejlepší řešení pro vás a vaše zákazníky.

Tak neváhejte a přijďte na Elfetex Fest na brněnské Výstaviště, kde si užijete skvělou atmosféru, setkáte se s profesionály a získáte nové znalosti. Těšíme se na setkání s vámi a na sdílení naší vášně pro čistý vzduch a moderní technologie.

Tým ELEKTRODESIGN ventilátory

Jste registrovaný velkoobchodní zákazník společnosti Elfetex? Přihlaste se na www.elfetex.cz/elfetex-fest-2023.

Nejste zákazník Elfetex? Získejte vstupenku ZDARMA a registrujte se. Bez vyplněného formuláře je vstupné na místě 50 Kč.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.