logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pájené deskové výměníky tepla od HEXONIC

Deskové pájené výměníky tepla jsou protiproudá průtoková zařízení. Teplosměnná plocha je tvořena profilovanými deskami, které jsou vylisované z nerez oceli, spojené měděnou pájkou v kompaktní celek.

Teplonosné médium protéká každým druhým kanálem, tvořeným deskami vyměňujícími teplo. Výměníky jsou vyráběny jako celonerezová konstrukce a její trvalost spojení zajišťuje pájení ve vakuové peci. Speciální profilování teplosměnných desek umožňuje vysokou turbulentnost při proudění medií. To umožňuje velmi efektivní výměnu tepla, zabraňuje usazování nečistot a tím tvorbě úsad ve výměníku.

L

Deskové pájené výměníky tepla jsou ideálním řešením pro dosažení vysoké tepelné účinnosti při nízkých provozních nákladech.

LUNA

Tyto výměníky tepla jsou celé vyrobené z nerezových materiálů a jsou určeny pro provoz v systémech se zvýšenými hygienickými požadavky.

R

Deskové pájené výměníky tepla ve variantě R jsou určeny pro chladicí nebo topné instalace, kde pracují jako výparníky nebo kondenzátory chladiv.

SafePLATE

Výměníky se systémem dvojitých stěn - double wall - jsou určeny pro instalace, kde je důležité zajistit média proti promíchání a rychle rozpoznat netěsnost.

AS

Pájený deskový výměník tepla HEXONIC s asymetrickým prolisem je navržen zvláště pro topné aplikace.  

 

Pro návrhy výměníků je používán výpočtový software CAIRO, který je možno zdarma stáhnout na www.hexonic.com.

Prospekt/kompletní portfolio produktů: https://online.fliphtml5.com/znnmk/imkz/

Pájené deskové | Hexonic.com


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.