logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S (ne)standardní roztečí zatočí!

Nahradit staré novým může být někdy komplikované. Ne však u článkových radiátorů, pokud zvolíte jejich správnou alternativu!

Nahradit staré novým může být někdy komplikované. Ne však u článkových radiátorů, pokud zvolíte jejich správnou alternativu! „Klasické litinové radiátory, typické pro panelové domy, se neprodávaly podle výšky, ale podle boční rozteče připojení. Nejčastější přitom byla 500 milimetrů, která se dnes prakticky nepoužívá. Jejich dnešní výměna by tak znamenala také stavební zásahy v podobě rekonstrukce alespoň části vodovodních rozvodů,“ vysvětluje Ing. Miroslav Váša, vedoucí prodeje designových radiátorů Zehnder, a dodává: „A z toho důvodu jsme vyvinuli model Zehnder Charleston Retrofit, který si s původní roztečí poradí – připravili jsme ji totiž ve shodném rozměru, což umožňuje radiátor napojit na stávající potrubí!“ Odkládání výměny starých litinových radiátorů z důvodu nutnosti stavebních úprav je tak konec!

Z hlediska designu se přitom článkový radiátor v průběhu let téměř nezměnil – stále nabízí transparentní vzhled s možností snadného čistění. Benefitem je však široká variabilita provedení a svou ocelovou konstrukcí Zehnder Charleston Retrofit navíc přináší rychlejší a plynulejší regulaci a také úsporu energií. S návrhem radiátoru pomůže intuitivní online konfigurátor na stránkách www.zehnder-charleston.cz/konfigurator.

Více informací


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.