logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitní tepelné čerpadlo od českého výrobce vás nevypeče

Tepelné čerpadlo ACOND
Při výběru tepelného čerpadla by měl hrát roli kromě kvality přístroje i jeho původ a spolehlivost výrobce.

Tepelné čerpadlo je významná investice, která komfort bydlení ovlivní na mnoho let. Při jeho výběru se tedy vyplatí důslednost. Kromě požadovaných parametrů je proto vhodné ověřit si i jeho původ.

Pro spolehlivou mnohaletou službu tepelného čerpadla hraje prim jeho kvalita, kromě ní je ale vhodné si ověřit i zvoleného dodavatele. Nejjednodušší způsob, jak problémům předejít, je koupit tepelné čerpadlo přímo od výrobce. „Před podpisem kupní smlouvy je vhodné si zjistit, zda firma čerpadlo také vyrobila a zda zajistí odbornou instalaci a servis nebo náhradní díly třeba i za deset let. Proto ACOND jakožto ryze český výrobce svá čerpadla vyvíjí, vyrábí, testuje, montuje i servisuje, abychom zajistili, že naše poběží co nejefektivněji i po letech,“ uvádí Vojtěch Janoušek, marketingový ředitel společnosti ACOND, českého výrobce tepelných čerpadel. Na českém trhu se lze totiž setkat s tím, že prodávající nakoupí čerpadlo u výrobce a pak ho zákazníkovi pouze přeprodá, ale nepostará se o odbornou montáž ani o případný servis. Přístroj ale bez správného nastavení nedokáže pracovat opravdu úsporně.

V jiných případech zase může být problém, že dodavatel čerpadlo sice nainstaluje, ale za pár let nastanou komplikace s případnou opravou a sháněním náhradních dílů. „U tepelných čerpadel ACOND se klient může spolehnout, že si domů pořídí kvalitní přístroj od českého výrobce, který mu i po letech dokáže zajistit servis a náhradní díly. To nám usnadňuje i náš systém vzdálené online správy, díky němuž jsme schopni monitorovat jejich chod a na dálku řešit drobné opravy,“ vysvětluje Vojtěch Janoušek. Kdo chce mít jistotu úsporného vytápění po mnoho let, měl by se zkrátka řídit jak kvalitou čerpadla, tak i zázemím firmy.

Více na www.acond.cz.


ACOND a.s.
logo ACOND a.s.

Pro každé použití máme vhodné řešení. Nejširší nabídka klimatizací, tepelných čerpadel a podlahového topení. Více než 18 600 instalací klimatizačních a topných systémů. Ceněné know how, 40 let zkušeností v oboru vytápění a vzduchotechniky. Výsledky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.