logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové sídlo ENBRA SLOVAKIA s.r.o. v Banské Bystrici

Nové sídlo jsme začali hledat v roce 2018. Chtěli jsme aby ENBRA SLOVAKIA s.r.o. měla svoji vlastní budovu. V první fázi jsme chtěli stavět budovu novou. Měli jsme už i projekt, ale do toho přišel Covid-19.

Reklama

Tehdy se změnily podmínky a my jsme se nedomluvili s vybraným developerem. Pokračovali jsme tedy v hledání nemovitostí, ale dlouho se nám nepodařilo žádnou najít, nakonec jsme však vhodnou nabídku našli. Smlouvu o koupi jsme podepsali v srpnu. Teprve v lednu jsme se dostali k samotné rekonstrukci, kdy jsme se pustili do celé opravy.

Zakončili jsme to týden před stěhováním myšlenkou, že čelní fasádu přemalujeme ze žluté na bílou. Počasí v tom týdnu nám vůbec nepřálo. Fasáda se předělávala za deštivého počasí, ale jsme zvládli za necelé 4 měsíce a kolegové se přestěhovali v termínu.

K rekonstruovanému novému sídlu ENBRA SLOVAKIA s.r.o. blahopřejeme a přejeme kolegům, aby se jim v opravené budově dobře pracovalo a stala se místem pro rozvíjení obchodních vztahů a místem, které budou mít rádi.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.