logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Užijte si léto bez alergií!

Užijte si léto naplno a unikněte alergiím alespoň u sebe doma. Díky rekuperačním jednotkám se budete doma cítit lépe, než kdy dřív.

Na blížící se léto a s ním přicházející krásné počasí, výlety a dovolené se všichni těšíme. Ale jedna věc nám může všechny tyto aktivity, a dokonce i relaxaci ve vlastním obýváku, znepříjemnit - alergie.

Řešením tohoto problému jsou rekuperační jednotky, které zajišťují výměnu vzduchu ve Vašem domově. Tyto jednotky mají speciální filtry, které dokáží filtrovat přívodní vzduch a zachytit alergeny, což je zvláště užitečné na jaře a v létě, a dále také prach, plísně a jiné nečistoty z venkovního vzduchu.

Další výhodou rekuperačních jednotek je regulace vlhkosti a snižování hladiny CO2. Ve vlhkém prostředí se daří plísním, bakteriím a roztočům, v suchém zase hrozí dýchací obtíže. Při vysoké hladině CO2 můžete pociťovat například bolesti hlavy a únavu. Tyto jednotky pomáhají zkvalitnit Vaše životní prostředí a ve svém domově se tak budete cítit ještě lépe.

Rekuperační jednotky využijete i v zimě. Díky výměníkům tepla totiž dokáží převádět teplo z odváděného vzduchu do přiváděného čerstvého vzduchu a tak ho ohřívat, což je výhodné jak pro Vaší peněženku, tak i pro životní prostředí.

V naší nabídce naleznete rekuperační jednotky od renomovaných výrobců:

DANTHERM HCV - s vysokoúčinnými rekuperátory - až 96% účinnost rekuperace tepla.

DANTHERM HCC2 - určená pro umístění do mezistropů.

HYUNDAI HRS-WM - elegantní decentrální nástěnná jednotka.

VORT HRW MONO EVO - kompaktní jednotka se skrytým ovládacím panelem.

Pro více informací nás kontaktujte na poptavky@klimavex.cz.
 

Více informací


KLIMAVEX CZ
logo KLIMAVEX CZ

KLIMAVEX CZ a.s. je distributor technologií HVAC. Od nejspolehlivějších dodavatelů odebíráme široké portfolio HVAC produktů - najdete u nás tepelná čerpadla, klimatizace, rekuperační jednotky a například ventilátory, ale náš sortiment tím ani zdaleka ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.