logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Máte rádi pohodu a klid? Přijďte ho načerpat na Den otevřených dveří!

Někdo si pod pojmem klid a pohoda představí venkovní grilování s přáteli, pro někoho tato slova symbolizují chvíle odpočinku u dobré knihy a zapáleného krbu. A co tyto dvě události spojit?

Jarní počasí za okny láká k zahájení grilovací sezóny. Někdo k takové události důvod nepotřebuje, někdo jiný je zas rád, když může spojit příjemné s užitečným. Ačkoliv letošní zimní sezóna je za námi, můžeme se pomalu začít poohlížet, jaké jsou moderní trendy pro zimu 2024.

Přijďte tedy za námi na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, který se uskuteční 25. května 2023 a kde si můžete užít příjemnou atmosféru a zároveň načerpat inspiraci v oblasti vytápění.

Rádi Vám na našem novém showroomu ukážeme designové krby Rocal, které se vyznačují svým výjimečným vzhledem a elegancí, akumulační mastková kamna Norsk Kleber, která do Vašeho domova vnesou kousek přírody nebo krbové vložky FLAMEN, díky nimž svůj domov proměníte v útulné místo k odpočinku.

Navštívit nás můžete na adrese: Nábřeží 122/6, Brandýs nad Labem. Budeme tu pro Vás celý den od 9:00 – 19:00 hod. Pokud se Vám tento termín nehodí, ale rádi byste si přišli prohlédnout naši nabídku, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si osobní schůzku.

Navštivte nás:
FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
Nábřeží 122/6
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, 250 01
tel.: +420 517 070 138
e-mail: flamen@flamen.cz


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.