logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

PlanRadar zavádí nový systém pro evidenci a sdílení dokumentů v rámci realitních projektů

PlanRadar, přední evropská platforma pro digitalizaci procesů během výstavby a správy nemovitostí, rozšířila svou komplexní sadu nástrojů o nový systém pro řízení dokumentů.

Reklama

Funkce bude sloužit pro bezpečné a efektivní nakládání s dokumenty: jejich sdílení a elektronický oběh, a to s využitím verzování a přístupových práv. Navržena byla přímo v reakci na poptávku realitních profesionálů, kteří ke své práci potřebují snadno použitelný a intuitivní nástroj dovolující shromažďovat, spravovat a sdílet velké množství dokumentů mezi jednotlivými týmy v terénu i back-office. Nový nástroj umožní udržet si jasný přehled o veškerém dění na projektu a přispěje ke zlepšení vzájemné koordinace.

„Ačkoliv je správa dokumentů v podstatě jednoduchá záležitost, může se s množstvím zapojených lidí na projektu a řadou proměnlivých dat v průběhu procesu pěkně zkomplikovat. Vytvoření jednotného místa, kde jsou veškeré dokumenty aktualizované v reálném čase, proto představuje významný pokrok zvyšující celkovou efektivitu v řízení realitních projektů,“ popisuje Clemens Hammerl, produktový manažer PlanRadaru.

Všechna data lze digitálně ukládat do snadno přístupných složek, zvýrazňovat plány, sdílet zpětnou vazbu, porovnávat revize souborů a schvalovat vždy nejaktuálnější verze dokumentů. S ohledem na neustálý technologický vývoj je navíc nová funkce kompatibilní i s dalšími systémy, které již zákazníci používají.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.