logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovační projekt TEPLO V ZÁŘI INOVACÍ 2023

Inovační projekt TEPLO V ZÁŘI INOVACÍ 2023 je nabídkou společnosti ELVL ke kreativní spolupráci s autorizovanými architekty, interiérovými a produktovými designéry a také projektanty vytápění.

Inovační projekt ve vytápění TEPLO V ZÁŘI INOVACÍ 2023 je nabídkou kreativní spolupráce při návrhu otopných ploch teplovodního nebo elektrického vytápění ve stavebních zakázkách bytové, občanské i komerční výstavby. Inovačním projektem společnost ELVL vychází vstříc partnerům, kolegům a odborníkům působících ve výstavbě zejména v oboru TZB při projektování otopných soustav do moderních staveb svou spoluúčastí v návrhu ekonomicky efektivních a designově přizpůsobivých otopných těles.

Nabídka spoluúčasti se odráží od současných požadavků na realizace staveb, které si nekladou za cíl pouze technický a funkční standard otopných soustav, ale u kterých investor vyžaduje i další užitné a estetické vlastnosti vytvářející příjemné klima a komfort při užívání vnitřních prostor budov. Této oblasti výstavby se zároveň týkají nová kritéria kladená na ekonomicky efektivní provoz technických zařízení s výrazným snižováním spotřeby energií při vytápění a chlazení. Právě do těchto oblastí technického zařízení budov vstupuje inovační projekt Teplo v záři inovací s komplexní nabídkou spolupráce při řešení otopných ploch v moderních budovách s téměř nulovou spotřebou energie.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.