logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jaké jsou trendy v oblasti krbů pro rok 2023?

Zima sice už pomalu končí, ale právě teď je možná nejlepší čas přemýšlet nad další topnou sezónou. Byli jsme letos spokojeni? Nebo bychom příští rok chtěli něco víc, než je teplo z radiátorů?

Keramická kamna Thorma ATIKA Ceramic Plus
Keramická kamna Thorma ATIKA Ceramic Plus

Pokud jste se již rozhodli, že přesně tohle je Váš případ a příští rok máte v plánu si zimu užít i z pohodlí domova, nastává pro některé z Vás ta méně příjemná část. A jaký krb si mám vybrat? Nejprve si musíte zodpovědět následující otázky:

  • K čemu chci krb využívat? (Příležitostné vytápění x pravidelné vytápění)
  • Co od krbu očekáváte? (rychlý zdroj tepla x dlouhodobý zdroj tepla)
  • Kam chci krb pořídit? (Zateplený dům x pasivní dům x nízkoenergetický dům x starší dům)

Pokud si zvládnete všechny tyto otázky zodpovědět – gratulujeme! Právě jste si vytvořili základní parametry pro výběr ideálního krbu právě pro Vaše potřeby. A z čeho že můžete dnes na trhu vybírat?

Designové krby

Zapomeňte na vše, co jste si mysleli o krbech. Designové krby vás na první pohled zaujmou výjimečným vzhledem a splní i ty nejnáročnější požadavky na funkčnost. Chcete se něčím odlišovat? Máte moderní dům, do kterého se nehodí klasická kamna? Pak jsou pro Vás designové krby tou správnou volbou! Zvolíte si do svého domu „slzu“ DROP nebo budete spíše fanouškem kulatého tvaru D-7?

Designová keramická kamna

Líbí se Vám modernější styl, ale designový krb je na Váš vkus až příliš moderní? A co takhle zvolit jinou alternativu, která splňuje prvky designu, ale více Vám bude připomínat klasická kamna, na které jste zvyklí? I pro Vás máme dobrou zprávu. Vybrat si můžete například keramická kamna ATIKA Ceramic PLUS. Líbí se Vám více matná či lesklá verze? Anebo bílá?

Pokud nejste zastáncem designových krbů, podívejte se na naši další nabídku akumulačních kamen na www.flamen.cz.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.