logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pozvánka na hybridní konferenci REAL ESTATE MARKET: Města, budovy a energie

Remspace a Centrum pasivního domu pro Vás připravili 1. ročník odborné konference o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech a technologiích.

Remspace a Centrum pasivního domu pro Vás připravili 1. ročník odborné konference o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech, technologiích, ale také o nových vizích a výzvách.
Těšit se můžete na diskusi s lídry českého byznysu a odborníky na development, real estate, architekturu, environmentálně šetrnou výstavbu, urbanismus, investice a finance.

Konference je v hybridní formě, můžete se účastnit prezenčně nebo online. Záznamy z přednášek budou uloženy v online knihovně virtuálního centra Gather.

Rozdělení na 4 diskuzní panely:

  • V dopoledním bloku se zaměříme ve dvou diskuzních panelech na Legislativu a financování pro environmentálně šetrné projekty a také na zodpovědný rozvoj vystavěného prostředí.
  • V odpoledním bloku se zaměříme v následujících dvou panelech na uhlíkově neutrální výstavbu a na technologie, materiály a udržitelná řešení ve výstavbě.

Všechny diskusní panely doplní workshop v unikátním softwaru Wearrecho pro navrhování architektury ve virtuální realitě.

Přijměte pozvání na konfereci od Tomáše Vanického, odborného poradce z Centra pasivního domu:  https://www.youtube.com/watch?v=r0Hz_hNM8bQ

Start 23. března 2023 ve Spojka Events, Pernerova 697/35, Praha 8.

Program zde: https://konference.pasivnidomy.cz/

Registrace vstupenek: https://www.remspace.cz/akce/real-estate-market-mesto-energie/prihlaska/#tabs

 

Program, vstupenky a více informací.


Centrum pasivního domu, z.s.
logo Centrum pasivního domu, z.s.

Jsme nezávislé sdružení, které dělá téměř 20 let osvětu zdravému a úspornému bydlení. Sdružujeme přes stovku ověřených firem a specialistů, kteří energeticky úsporné a zdravé domy navrhují, staví, rekonstruují nebo pro ně vyrábí technologie a komponenty. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.