logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezúdržbové ploty vám ušetří práci nejen v zimě

Hledáte moderní, odolný, bezpečný a bezúdržbový typ oplocení? Objevte designové hliníkové ploty, které v sobě snoubí řadu benefitů.

Jaké typy oplocení existují

Existuje řada materiálů oplocení. O většinu z nich je potřeba se před zimou postarat. Zimní mrazivé a vlhké počasí totiž může ploty poškodit. Kované a drátěné ploty je potřeba natřít ochranným nátěrem, aby přes zimu nezrezly. Dřevěný plot je co do údržby nejnáročnější, je potřeba jej před zimou přebrousit, impregnovat a natřít. Živé ploty ostříhejte a nezapomeňte na řádnou závlahu a hnojení dle typu keře. U zděných plotů je potřeba zkontrolovat a opravit praskliny v omítce, aby nedošlo k navlhnutí zdiva.

Zcela bezúdržbové jsou pak hliníkové ploty, které není potřeba natírat ani impregnovat a nijak nemění svůj vzhled vlivem počasí.

Výhody hliníkového plotu kolem domu

Na hliníkové ploty se nanáší kvalitní prášková barva, která zaručuje bezkonkurenční odolnost vůči mechanickému poškození i vlivům počasí - ať už v podobě letního ostrého sluníčka nebo zimních mrazů. Díky tomu je hliníkový plot naprosto bezúdržbový a prakticky nezničitelný. Hliníkové ploty nepodléhají korozi a jejich životnost je takřka neomezená.  

Další nespornou výhodou hliníkových plotů a bran je, že jsou k dostání v řadě designů, barev, dekorů a povrchových úprav. Vzhled takového plotu si tak můžete přizpůsobit přesně podle svých představ a sladit jej s domem či zahradními stavbami.

Hliníkové plotové systémy se hodí k moderním i tradičním stavbám a díky svým vlastnostem se těší stále větší popularitě.

Podívejte se na nabídku bezúdržbových plotů


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.