logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Panasonic uvádí na trh tepelná čerpadla Aquarea A2W generace K a L

S rostoucí celosvětovou poptávkou po energeticky účinných řešeních vytápění a chlazení rozšiřujeme naši řadu tepelných čerpadel vzduch-voda Aquarea a s potěšením oznamujeme současné uvedení dvou nových řad – generací Aquarea K a L.

Generace Aquarea K a L jsou nejnovější inovace, které vycházejí z našich center výzkumu a vývoje a jsou v souladu s naší vizí vytváření technologií pro nízkouhlíkovou společnost.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Generace Aquarea K využívá chlazení chladivo R32, takže je vynikajícím řešením pro novostavby, zatímco generace Aquarea L používá přírodní chladivo R290, které má potenciál globálního oteplování (GWP) pouze 3. Umožňuje výstupní teplotu vody až 75 °C i při venkovní teplotě -10 °C, a je proto zvláště vhodná pro renovace a rekonstrukce, kde je vyžadována vysoká teplota topné vody.

Obě generace nabízejí působivý energetický výkon a přinášejí praktické výhody, jako je snížená hladina hluku až o 8dB(A) nižší než předchozí modely. Nabízejí také vysokou úroveň výkonu pro větší úspory a mohou se pochlubit vylepšeným SCOP až 5,12.

Více informací


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.