logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové školení návrhu otopných systémů pro rodinné domy

Woltair Academy dále roste. Odborná školení z oblasti tepelných čerpadel a fotovoltaiky pořádá v Praze i v Brně. Nyní přichází s novým kurzem navrhování systémů moderního vytápění pro rodinné domy.

Reklama

Od října 2022 můžete ve Woltair Academy v Praze na Zličíně absolvovat nové odborné školení Koncepce moderního vytápění a návrh vybraných prvků otopné soustavy. Lektorem kurzu je ing. Petr Blasinski, Ph.D, odborník na vytápění, chlazení a vzduchotechniku.

Toto jednodenní školení je určeno projektantům, instalačním firmám, topenářům a technikům, kteří se věnují montážím tepelných čerpadel. Školení je zaměřené na návrh systémů vytápění, výběr vhodných otopných těles, regulačních armatur a dalších komponentů a jejich správného zapojení z hlediska hydrauliky.

Hlavním cílem školení je předvést klíčové části návrhu systému vytápění tak, aby absolventi měli přehled o funkcích nejdůležitějších prvků a orientovali se v požadavcích, které je nutné při návrhu splnit. Dozví se, jaké jsou koncepce běžně používaných zapojení zdroje tepla a distribučních prvků.

Školení je rozděleno do čtyř hlavních bloků:

  • Strukturovaný popis procesu návrhu vytápění a komentář k nejdůležitějším částem návrhu včetně zákonných a normativních požadavků. 
  • Vzorová schémata zapojení zdrojů tepla včetně distribuce topné vody. 
  • Návrh vybraných částí systému vytápění ve formě řešených příkladů (zabezpečovací zařízení, základní prvky pro regulaci výkonu vytápění. 
  • Úvod do internetu věcí. Ovládání vytápění v rámci tzv. chytré domácnosti.

V nabídce zatím najdete dva říjnové termíny, další budou postupně přibývat. Podrobné informace najdete na stránce Woltair Academy, kde se rovnou můžete i přihlásit na vámi zvolené školení.

Více informací o školení

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.