logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hybridní systém vytápění jako odpověď na zvyšující se ceny energií

Všemi médii v poslední době zaznívá téma stále se zvyšujících cen energií, zejména pak zemního plynu a elektřiny. Často se k tomu navíc přidávají informace o možné nestabilitě v dodávkách plynu.

Z tohoto důvodu tak zaznamenáváme poměrně výrazný odklon od vytápění plynem a lidé se stále častěji zajímají o možnost přechodu na vytápění elektřinou, respektive tepelným čerpadlem.

Máme-li však doma stále ještě dobře funkční plynový kotel, který jsme navíc pořídili před několika málo lety, pak se jako ideální jeví varianta zachování plynového spotřebiče jako záložního zdroje, třeba právě k nově instalovanému tepelnému čerpadlu. Touto kombinací vznikne tzv. hybridní topný systém se dvěma tepelnými zdroji. Takové řešení nám může pomoci zachovat výdaje na vytápění a ohřev vody i v této složité době na přijatelné míře.

Jak takový hybridní systém funguje a jaké přináší výhody, se můžete dočíst v článku ZDE

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.