logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Woltair Academy pořádá od srpna 2022 školení i v Brně

Woltair Academy nově pořádá odborná školení nejen na pražském Zličíně, ale také na VUT v Brně. Zájemci o vzdělávání v oblasti tepelných čerpadel a fotovoltaiky tak již nemusí cestovat přes celou ČR.

Reklama

Vzhledem k neustále vzrůstající poptávce po tepelných čerpadlech a fotovoltaice roste také zájem o odborné vzdělávání v této oblasti. Proto Woltair Academy jede na plné obrátky, a to i během letních měsíců.

Ve Woltair Academy, která je propojená s největším showroomem energetických zařízení v ČR, školíme nejen interní zaměstnance, ale od roku 2021 zde pořádáme také odborné kurzy pro veřejnost. Jen za první pololetí roku 2022 jsme uskutečnili desítky školení, na která se přihlásily stovky zájemců.

A protože Woltair působí po celé ČR, rozhodli jsme se otevřít školení v rámci Woltair Academy také v Brně, na půdě VUT, abychom tak mohli zajistit vzdělávání i pro pracovníky působící na Moravě. Již nyní se zde můžete přihlásit na kurz Pokročilé postupy u tepelných čerpadel. Koná se 9. 8. 2022, další termíny budou brzy následovat.

Kurz je určen topenářům, chlaďařům, instalačním firmám a montérům tepelných čerpadel, kteří se chtějí zdokonalit ve svém oboru a rádi by si osvojili další pokročilé postupy pro správnou montáž. Lektorem školení je Ing. Marian Formánek, Ph.D., který přednáší na VUT Brno a věnuje se také znaleckým posudkům v oblasti chladicí techniky a elektroinstalací.

Kurz je jednodenní a zaměřuje se především na tato témata:

  • Varianty a druhy tepelných čerpadel
  • Hydraulické zapojení tepelných čerpadel
  • Ekonomické výhody tepelných čerpadel

Podrobnější informace o tomto a dalších školeních získáte na našich stránkách, kde se můžete rovnou i přihlásit na vámi zvolený termín.

Více informací o školení

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.