logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelné čerpadlo i do 3 měsíců, fotovoltaika do půl roku

Zájem o tepelná čerpadla i fotovoltaiku stále roste. Poptávka je tak velká, že ji řada dodavatelů nedokáže pokrýt a dochází k dlouhým čekacím dobám, což pro zákazníky představuje značné komplikace.

Reklama

Velký zájem je dán především tím, že se domácnosti snaží hledat způsoby, jak ušetřit za stále se zdražující energie a zbavit se závislosti na zemním plynu. To tato energetická zařízení bezezbytku splňují a navíc nabízejí i řadu dalších výhod, jako je například bezúdržbový a ekologický provoz či možnost pokrýt až 95 % pořizovacích nákladů státními dotacemi. Navíc se blíží zákaz používání starých kotlů, takže přechod na ekologičtější vytápění bude brzy nutností.

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří by si rádi pořídili tepelné čerpadlo nebo fotovoltaiku, s Woltair se dlouhé doby dodání obávat nemusíte.

  • Jsme nezávislí na výrobci a poradíme vám při výběru vhodného energetického zařízení.
  • Nemáme tedy potřebu vnucovat vám určitou značku produktů, ale vždy volíme variantu, která vám bude nejlépe vyhovovat.
  • V nabídce máme zařízení od celkem 8 předních výrobců tepelných čerpadel a komponenty od 6 světových značek fotovoltaiky.
  • Díky této šíři je vždy z čeho vybírat, a tak jsme schopni dodat vám tepelné čerpadlo i do 3 měsíců a fotovoltaickou elektrárnu do 6 měsíců, což je výrazně kratší doba, než jakou nabízí většina dodavatelů.
  • Disponujeme širokou sítí expertů na tepelná čerpadla a fotovoltaiku s působností po celé České republice a nové spolupracovníky školíme ve vlastní Woltair Academy.
  • Pokud budete mít zájem, zdarma za vás vyřídíme žádost o dotaci z programu Nová zelená úsporám.
  • Můžeme vám zařízení nejen nainstalovat, ale také poskytnout jeho jednorázový nebo pravidelný servis či opravu.

Sjednat schůzku s Woltair expertem

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.