logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Udělejte si na terase pohodlí. Jak vybrat venkovní sedačku?

Výběr vhodného sezení na terasu určuje především to, zda chcete na terase stolovat či hlavně relaxovat. Maximální pohodlí jako v obývacím pokoji vám při relaxaci poskytne kvalitní zahradní sedačka.

Krásná, pohodlná a odolná venkovní pohovka

Trend v posledních letech je jasný. Venkovní sedačky by měly poskytovat stejné pohodlí a být stejně krásné jako ty v interiéru. Nároky jsou však vyšší, protože moderní zahradní nábytek musí být zcela odolný vůči povětrnostním vlivům. Na řadu tak přicházejí speciální outdoorové látky, které zajistí, že déšť ani intenzivní sluneční záření nezanechá na vaší nové zahradní sedačce žádné stopy. Rozhodně se zde nevyplatí šetřit, kvalitní zahradní pohovka něco stojí, odměnou vám ale budou nízké nároky na údržbu, propracovaný design a fakt, že bude vypadat stále jako nová. 

Hliník místo dřeva

Pokud je pro vás důležité, aby bylo sezení na terase bezúdržbové, volte takový nábytek, který má hliníkovou konstrukci opatřenou práškovým lakováním. Vyhnete se tak časově i finančně náročné péči, kterou vyžaduje dřevěný zahradní nábytek.

Zahradní sedačky v e-shopu Sun System


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.