logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Woltair hledá externí topenáře, elektrikáře a montážní techniky

Dostatek zakázek a možnost pracovat kdekoliv po České republice. Žádné starosti s administrativou a zajišťováním objednávek. Tak vypadá spolupráce, kterou můžete navázat se společností Woltair.

Reklama

Poptávka po tepelných čerpadlech a domácích fotovoltaických elektrárnách stále více roste. A není divu. Vždyť se jedná o velice úsporná, účinná a zároveň ekologická energetická zařízení, která se postarají o vytápění nebo o výrobu energie nejen pro domácnosti.

Z tohoto důvodu neustále rozšiřujeme náš tým a právě hledáme topenáře, elektrikáře a montážní techniky pro externí spolupráci na zakázkách v jakékoliv vámi vybrané lokalitě v ČR.

Spolupráce pro vás nebude představovat žádnou zátěž -⁠ množství zakázek, které se rozhodnete zrealizovat, je čistě na vás. Zároveň vám odpadne agenda související s domlouváním schůzek, zajišťováním materiálu i veškeré papírování.

Obstaráme vám nákup i doručení materiálu přímo na místo realizace a naši experti připraví přesně specifikovanou zakázku s fotografiemi a zajistí komunikaci se zákazníkem. Vy tak budete moct veškerý pracovní čas věnovat samotné zakázce a domů odcházet s čistou hlavou.

Přihlásit se můžete se stávajícími kolegy jako tým nebo i jako jednotlivec (v tom případě k vám doplníme vhodného parťáka). Podmínkou spolupráce je profesní kvalifikace pro provádění dohodnutých činností a možnost vyhradit si časový fond alespoň dva dny v týdnu.

Další informace a také přihlašovací formulář pro externí partnery najdete na našem webu.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.