logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Handicap elektrických koupelnových radiátorů bez kompenzátoru

V obchodní síti se zrodilo doporučení k laickému domácímu kutilství ve stylu udělej si sám elektrický trubkový koupelnový radiátor z našich komponent.

V obchodní síti TZB včetně koupelen se u některých prodejců projevuje neznalost oboru a dochází tak k poškozování zájmu a bezpečí zákazníka. Při koupi elektrického koupelnového radiátoru je zákazníkovi nabízen prodej koupelnového otopného tělesa a elektrické topné tyče s doporučením k vlastní výrobě elektrického koupelnového radiátoru v domácích podmínkách. Tento způsob výroby vyhrazeného technického zařízení kupujícím bez odborné způsobilosti je nezákonný a skrývá v sobě značná rizika v bezpečnosti výrobku pro jeho uživatele. Uvedená činnost v této oblasti TZB není ojedinělá a vnáší na trh nežádoucí jev, který poškozuje zákazníka, vystavuje jej nebezpečí a také poškozuje samotný technický obor včetně seriózních výrobců a obchodníků. Nelegální způsob výroby vyhrazených technických zařízení je porušováním předpisů a technických norem platných v EU.
Naproti tomu odborný tým firmy ELVL se profesionálně zabývá vývojem a výrobou elektrických radiátorů a v současné době firma vydala katalog elektrických koupelnových radiátorů . V úvodní části katalogu je představena patentovaná výrobní technologie elektrických koupelnových radiátorů v porovnání s nelegální výrobou realizovanou zákazníkem v domácích podmínkách. Firemní technologie výroby významně zefektivňuje a zkvalitňuje funkci radiátorů a nabízí i výrobu elektrických radiátorů se skladbou vertikálně orientovaných trubek či profilů.

https://www.elvl.cz/onas/clanek-25.php

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.