logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Způsob dodávky VZT jednotek od VentiAir dle požadavků

Zařízení od společnosti VentiAir jsou instalována v rozličných projektech. Ani omezení transportních cest není problém. Jaké jsou možnosti dodávky?

Na rámu: dle požadavku celá jednotka na 1 rámu. Dostupnost je závislá na rozměrech, hmotnosti celku a místě určení.

V blocích (po komorách): vhodné pro strojovny, ideální v případě rozměrnějších a těžších kusů, jednotlivé bloky jsou spojeny do funkčního celku přímo v místě instalace.

V celku nebo v blocích pro demontáž: výhodné pro rekonstrukce objektů. Dodávka je bez lepených spojů (netmelené). Je tak možné komponenty rozložit a jednotlivé součásti a transportovat na místo určení samostatně. Následně se jednotka složí opět do původního stavu a zatěsní.

Cena dodávky zahrnuje dodávku jak jednotlivých komor, které jsou na stavbě spojeny do funkčního celku, tak i příslušenství: manžety, klapky, frekvenční měniče.

Měření a regulace: v závislosti na požadavku mohou být jednotky VentiAir osazeny integrovanou regulací typu Plug&Play - ideální pro kompaktní jednotky, u kterých nedochází ke spojení více komor do funkčního celku. V případě modulárních jednotek je dodán kompletně osazený rozvaděč a ostatní komponenty samostatně pro instalaci na stavbě.

Hygienické provedení: jednotky řady VentiAir-TYPE splňují z materiálového, konstrukčního i provozního hlediska požadavky pro úpravu vzduchu ve všech typech čistých prostor, včetně zdravotnictví.

Nevýbušné provedení zóna II: konstrukce umožňuje zástavbu nevýbušných motorů a ventilátorů.

Nadstandardní vybavení: panty s možností otáčení vlevo/vpravo, průhledítka, epoxidové nátěry, nerezové provedení, povrchová úprava v RAL, osvětlení komor atd.

Více informací


VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.