logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Okolo udržitelnosti: První ze série konferencí studentského týmu FIRSTLIFE


Přednáška členů týmu FIRSTLIFE v rámci magisterského předmětu Specializovaný projekt 1. Zdroj: Tým FIRSTLIFE

Ve čtvrtek 31.3. v 16:00 proběhne konference s názvem „Okolo udržitelnosti“ organizovaná studentským týmem FIRSTLIFE, která proběhne formou diskuze nad horkým tématem udržitelnosti ve stavitelství.

Reklama

Studenti si pozvali několik odborníků ze stavebních oborů, aby s nimi diskutovali nad otázkami, které souvisí s tématem udržitelnost. Každý máme na toto téma rozdílné názory, řešení a představy, cílem konference je vzbudit ve studentech a veřejnosti tendenci diskutovat a sdílet různé pohledy na věc.

Forma „lidi, lidem“, kterou studenti zvolili, je i symbolem studentského života, kdy je běžné nad tématy diskutovat, ať už v rámci školy, nebo společnosti. Dohromady si pro vás členové týmu FIRSTLIFE připravili cyklus 3 studentských konferencí, a protože chtějí členové zajistit možnost se za těmito příležitostmi poohlédnout, budou k dispozici záznamy z jednotlivých akcí.

Konference je rozdělena na tři bloky na různá témata.
Bloky jsou rozděleny podle témat:

  • Téma 1: Udržitelnost – architektura, urbanismus, BIM
  • Téma 2: Udržitelnost – energetické koncepce, obnovitelné zdroje energie, řízení, energetický managment
  • Téma 3: Udržitelnost – technologie, materiály, procesy

První konference se koná na Fakultě stavební ČVUT v Praze, která je i domovskou fakultou studentského týmu FIRSTLIFE, v přednáškovém sálu číslo C221 ve středu 31.3. v 16:00 a je přístupná veřejnosti.

Pokud nejste studentem nebo zaměstnancem Fakulty stavební, stačí se na recepci v atriu fakulty ohlásit jako návštěvník studentské konference „Okolo udržitelnosti“ a na konferenci budete nasměrování.



Těšíme se na vás!
Tým FIRSTLIFE
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.