logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Radiátory BITHERM - Vytápění, které má styl

Designová otopná tělesa a elektrické radiátory BITHERM jsou produktovou přehlídkou konstrukční filosofie otopné plochy s výrazným inspiračním nábojem.

Široký výrobní sortiment produktů z oblasti vytápění a sušení, postavený na vlastním vývoji, představuje firma ELVL ve svém katalogu. Přehlídka designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM vychází z konstrukčního systému BITHERM Logic. Tento zakázkový stavebnicový systém nabízí výrobu radiátorů v teplovodním provedení i v samostatném elektrickém provedení bez teplonosné kapaliny nebo v provedení kombinovaném s elektrickým topným tělesem zabudovaným v teplovodním radiátoru v otopné soustavě. Originální stavebnicový systém je tak univerzálním řešením pro zakázkovou a malosériovou výrobu radiátorů se širokou nabídkou skladby otopné plochy.

Radiátory BITHERM jsou vyráběny z nejkvalitnějších nekorodujících materiálů jako je hliník a měď. Pro tyto materiály je charakteristická vysoká tepelná vodivost s rychlou reakcí na změnu při regulaci teploty. Další předností radiátorů BITHERM jsou unikátní tepelně-technické vlastnosti, malý objem kapaliny, malý zástavbový prostor a snadné čištění zářiče W3Q při běžném úklidu.

Radiátory je možné vyrobit jako nástěnné, zapuštěné do zdi nebo podlahy nebo lze vyrobit radiátor v provedení do prostoru. Konstrukce radiátorů BITHERM umožňuje zohlednit při zadávání zakázky do výroby zákaznické změny. Každý radiátor BITHERM je tak vyráběn v souladu s požadavkem zákazníka nebo přímo vychází z návrhu designéra či projektanta.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.