logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické radiátory s kompenzátorem tlaku kapaliny

Technologie výroby radiátorů s kompenzací objemové roztažnosti kapaliny kompenzátorem tlaku významně zefektivňuje a zkvalitňuje funkci elektrických koupelnových radiátorů.

Současné požadavky na design interiéru koupelny si žádají širokou nabídku rozměrového, konstrukčního a tvarového provedení koupelnových otopných těles pro teplovodní soustavu, pro kombinované vytápění s elektrickým zdrojem a také pro samostatné elektrické vytápění. Z podnětu této široké nabídky produktů a zároveň z požadavku na optimalizaci skladových zásob otopných těles, příslušenství a elektrických radiátorů se v obchodní síti zrodilo doporučení k laickému kutilství ve stylu „udělej si sám elektrický radiátor“. Tento nelegální způsob výroby však v sobě skrývá značná rizika bezpečnosti výrobku pro jeho uživatele a zároveň přenáší zákonnou odpovědnost za výrobek na jeho výrobce, tj. zákazníka či montážníka.

Naproti tomu odborný tým firmy ELVL se dlouhodobě profesionálně zabývá vývojem a výrobou elektrických radiátorů a v současné době firma připravuje k vydání přehledový katalog elektrických koupelnových radiátorů. V úvodní části katalogu je představena patentovaná výrobní technologie elektrických koupelnových radiátorů v porovnání s laickou výrobou realizovanou zákazníkem v domácích podmínkách. Firemní technologie výroby významně zefektivňuje a zkvalitňuje funkci radiátorů a nabízí i výrobu elektrických designových radiátorů se skladbou vertikálně orientovaných trubek či profilů.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.