logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost Nicoll mění své jméno a značku

Od 1. 3. 2022 mění společnost Nicoll Česká republika, s.r.o. své jméno a nově bude na trhu působit pod názvem Aliaxis Česká republika s.r.o. Všechny ostatní údaje zůstávají nezměněné.

Přejmenování společnosti je završením procesu sjednocování společností v nadnárodní skupině Aliaxis, do níž naše společnost patří. Cílem tohoto kroku je poskytovat nadále kvalitní výrobky a služby pod jednotnou značkou Aliaxis ve všech tržních segmentech v České republice, ještě výrazněji využívat znalostí a zkušeností celosvětové platformy skupiny Aliaxis a usnadnit identifikaci naší společnosti pro zákazníky i zaměstnance. 

Aliaxis je mezinárodní skupina společností a celosvětový lídr v oblasti výroby a obchodování s výrobky z plastů ve čtyřech klíčových tržních segmentech: produktech pro stavbu, sanitární technice, průmyslových aplikacích a inženýrských sítích. Po celém světě poskytujeme udržitelná, inovativní řešení pro hospodaření s vodou a energiemi ve snaze předvídat i budoucí potřeby zákazníků a společnosti jako takové. S více než 15 000 zaměstnanci ve 40 zemích světa nabízíme zákazníkům lokální a osobní přístup, ale se znalostmi a zkušenostmi z celé široké platformy, kterou skupina Aliaxis vytváří.

Více informací o společnosti a skupině Aliaxis najdete na www.aliaxis.cz

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.