logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DanX CF - Seznamte se !

Společnost Dantherm rozšiřuje svoji řadu bazénových odvlhčovacích a větracích jednotek o nový model - DanX CF.

Společnost Dantherm rozšiřuje svoji řadu bazénových odvlhčovacích a větracích jednotek o nový model - DanX CF.


DanX CF pracuje s nejnovějšími technologiemi, které umožňují dosahovat vysokých hodnot rekuperace tepla díky vysoce účinnému protiproudému rekuperátoru s nízkou tlakovou ztrátou. Jednotka poskytuje komfort s nízkou spotřebou energie a je dostupná v různých výkonových velikostech se vzduchovým výkonem 4500 až 32000m3/h.


Nová jednotka DanX CF je vhodná k instalaci do rezidenčních, komerčních prostor, ale také do velkých plaveckých arén nebo vodních parků. Umožňuje využívání až 100% vnějšího vzduchu s úrovní rekuperace tepla až do 95%. Nízkoenergetické EC motory ventilátorů zajišťují co nejnižší provozní náklady.


Jednotka DanX CF je navržena pro snadnou instalaci díky předem předpřipravené regulaci (elektroinstalace, snímače, pohony...). Tajemství nízkých nákladů se skrývá i v přepracovaném ovládacím systému jednotky. Na displeji lze snadno zkontrolovat aktuální stav systému a upravit nastavení pro optimální chod jednotky.


Klíčové vlastnosti DanX CF:
• Nízké provozní náklady díky energeticky úspornému designu
• Účinnost rekuperace tepla až 95%
• Odolnost vůči korozi zajišťující dlouhou životnost
• Flexibilní instalace s různými možnostmi připojení

 

Máte dotazy?
Neváhejte nás kontaktovat. Všechny dotazy Vám rádi zodpovíme.
poptavky@klimavex.cz

Více informací


KLIMAVEX CZ
logo KLIMAVEX CZ

KLIMAVEX CZ a.s. je distributor technologií HVAC. Od nejspolehlivějších dodavatelů odebíráme široké portfolio HVAC produktů - najdete u nás tepelná čerpadla, klimatizace, rekuperační jednotky a například ventilátory, ale náš sortiment tím ani zdaleka ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.