logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Venkovní systém Hoval Cabin Slim, je řešením vytápění pro velké skladovací haly

Řešení vytápění automatické skladovací haly bez možnosti vstupu.

Již v roce 2012 společnost Drylock Technologies Ltd. využila komplex budov postavený stavební společností VGP v Hrádku nad Nisou a dala zde vzniknout nejmodernějšímu závodu na výrobu plen. Dnes se společnost zaměřuje na výrobu široké škály hygienických potřeb a disponuje automatickým skladem, ve kterém není prostor pro vytápěcí jednotky, a kam není možné volně vstupovat. Proto společnost zvolila venkovní systém Hoval Cabin Slim, který je důležitým řešením vytápění pro velké skladovací haly. Je široce modifikovatelný a má tak uplatnění prakticky u všech typů budov - komerčních i soukromých, kde je potřeba topného výkonu od 45 kW až do 3100 kW.

Toto kabinové provedení stojí bezpečně vedle budovy (případně může být umístěno i na střechu) a ukrývá v sobě dva plynové kondenzační kotle UltraGas® dohromady o výkonu 800 kW. Díky řídící jednotce Top Tronic je možná nepřetržitá regulace výkonu obou kotlů, jednoduché nastavení provozní doby a je umožněn úplný přehled o nákladech klienta. Společnost Hoval zajišťuje kompletní podporu od návrhu až po samostatnou realizaci projektu.

Vše o produktu zde


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.