logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bytové domy v novém aneb topíme tepelnými čerpadly

Společně s obyvateli domu jsme slavnostně zahájili přechod na nový systém a kromě trubek od CZT přestřihli i symbolickou pásku k nové éře topení.

V letošním roce proběhla další slavnostní předání vlastních kotelen s tepelnými čerpadly Convert AW. Konala se v Praze, Sokolově, Děčíně, Liberci a Milevsku. Obyvatelé domu se nebáli změny a vsadili na moderní a ekologickou technologii tepelných čerpadel.

Společně s obyvateli domu jsme přechod na nový systém slavnostně zahájili a kromě trubek od CZT přestřihli i symbolickou pásku k nové éře topení.

V rámci předávací akce probíhaly komentované prohlídky instalace, rozhovory a diskuze k technologii, možnostem vytápění a návratnosti investice do tepelných čerpadel.

Úspěšnou instalací a následnou kolaudací však zakázky nekončí. Tyto realizační a administrativní kroky jsou vlastně začátkem „dlouhodobého vztahu“, který nese jméno péče, starostlivost a spolehlivost. Tím vším je pro majitele bytů služba dispečink.

Společnost KUFI INT, s.r.o. výrobce a dodavatel tepelných čerpadel AC Heating, vnímá poskytování kvalitní technické podpory a dispečinku svým zákazníkům jako bezpodmínečně nutné. Pro zákazníky z řad SVJ je každá odstávka a nevhodné nastavení parametrů topného zdroje s tepelnými čerpadly velmi citlivé a týká se najednou mnoha domácností. Zdroj tepla je dálkově monitorovaný a jeho provozní data jsou pravidelně vyhodnocována. Topení je tedy stále hlídané dálkově, jak jsou majitelé bytů zvyklí.

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová
info@ac-heating.cz

Tepelná čerpadla pro bytové domy


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.