logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Splitové klimatizace využívané pro vytápění

Vytápění pomocí klimatizace je provozně výhodné

Klimatizační jednotky FUJI s funkcí tepelného čerpadla vzduch - vzduch se v poslední době často používají nejen na chlazení objektů v letních měsících, ale především k vytápění. Nedoporučujeme sice používat klimatizace jako jediný zdroj vytápění v trvale obývaných objektech, ale např. v rekreačních objektech vám klimatizace dokáže přes zimu udržovat nezámrznou teoplotu v objektu za velice příznivé provozní náklady.

Většina splitových klimatizací dokáže vytopit místnost na komfortní teplotu při venkovních teplotách až do -15°C. Při topení klimatizace funguje jako tepelné čerpadlo vzduch - vzduch s topným faktorem převyšující hodnotu 4, což znamená že ze sítě odebere 1 KW a dodá cca 4KW topného výkonu.

Poslední modely klimatizací dodáváme s ekologickým chladivem R32 a s možností ovládání klimatizace přes mobilní aplikaci pomocí WiFi modulu. 

Pořízením klimatizace získáte v jednom výrobku zařízení jak na chlazení v horkých letních dnech, tak pro vytápění v přechodném období, nebo v některých případech i jako hlavní zdroj tepla. 

V případě žádosti o cenovou nabídku nás prosím kontaktujte na technik@elmaterm.cz

Klimatizace


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.