logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Realizace v roce 2021 Veľké Kapušany a Benešov

Rychlá dodávka ocelového potrubí

Projekt ve Velkých Kapušanech spočíval v kompletní výměně rozvodů tepla, které spravuje společnost ENGIE. Rekonstrukce těchto tepelných sítí byla zahájena na začátku léta 2021.

Zvolené předizolované ocelové potrubí bylo v nadstandardní dvojité zesílené izolaci v dimenzích od DN25 do DN150, které minimalizují tepelné ztráty. 12 plných kamionů trubek bylo na tento projekt dodáno během léta, kdy se během letní odstávky realizovala většina hrubých prací. Celá rekonstrukce má být dokončena v době do začátku topné sezony tak, aby co nejméně narušovala život obyvatel.

Pro sekundární okruhy, vytápění a rozvody teplé vody, bylo použito ohebné plastové potrubí NRG AustroPUR. Toto osvědčené řešení, které se v oboru tepelné techniky používá již téměř 10 let, se opět ukázalo jako správná volba a umožnilo zvolit optimální trasu.

Benešov - rychlá dodávka ocelového potrubí

Při kontrole stavu teplovodů v Benešově byla zjištěna nutná výměna 252 m ocelového potrubí NRG PREMIO DN100/DA200. Skladové zásoby výrobního závodu ECOLINE umožnily dodání kompletního projektu - trubek, kolen, spojek a příslušenství s dopravou na stavbu během několika dnů. Díky výborné koordinaci dodavatele vytápění, který mezitím zajistil výkopové práce, mohla být topná sezona zahájena včas, do dvou týdnů od zjištění problému s potrubím. Tento příklad není jediný, který dokládá rychlost a flexibilitu našich řešení a služeb.

Více informací


NRG flex, s.r.o.
logo NRG flex, s.r.o.

NRG flex s.r.o. patří mezi největší prodejce předizolovaných potrubních systémů v České republice a na Slovensku. Od roku 2010 přináší společnost NRG flex na trh inovativní řešení v rámci přenosu tepla - ne nadarmo se řídí heslem „Energie proudí přes ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.