logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cedrová dřevostavba ukrývající wellness zázemí využívá smart home systém

Ve dvoupodlažním rekreačním objektu je navrženo podlahové topení se stropním chlazením ve wellness zázemí. Vnitřní klima řídí smart home systém ALPHA IP.

Dvoupodlažní rekreační objekt z cedru, o rozloze přibližně 100 m2, který je doplněn železobetonovým sklepením ukrývající moderní wellness centrum, s finskou saunou hamamem, ochlazovnou s bazénkem, masérnou a relaxační místností, s celoročně udržovaným klimatem.

Podlahové vytápění je zde navrženo v tacker systému a je ve všech podlažích, v obytné části je zakryto kvalitní dřevěnou podlahou. Ve wellness je doplněno stropní chlazení pro zajištění komfortu po celý rok. Wellness je řešeno včetně vyhřívání lavice v prostoru hamamu, kombinováno s elektrickými topnými kabely termoKABEL.

Systém je doplněn kvalitní a přesnou bezdrátovou zónovou regulací smart home ALPHA IP, s řízením teploty v místnostech, včetně automatického přepínání vytápění a chlazení. Zdrojem tepla i chladu je monoblokové tepelné čerpadla vzduch/voda ve venkovním provedení.

použité technologie a produkty


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.