logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

3 tipy, kterými se řídit při výběru vanové baterie

Chcete si do koupelny pořídit novou vanovou baterii, ale nejste si jisti, na co vše se při jejím nákupu zaměřit a jakou baterii si vlastně vybrat? Nabízíme vám pomocnou ruku v podobě několika tipů, které vám pomohou usnadnit rozhodování.

1. Preferujte kvalitu

Než se vůbec do obchodu s koupelnovým vybavením vydáte, mějte na paměti, že se rozhodně vyplatí investovat do kvalitní baterie, která vám vydrží několik let. Příkladem takové kvalitní baterie je například vanová baterie Novaservis. Nejenom, že má moderní nadčasový design, ale značka Novaservis se těší skvělé pověsti. Navíc se jedná o českého výrobce.

2. Výběr baterie

Další věcí, kterou si musíte před nákupem baterie pohlídat, je to, jaký typ vlastně potřebujete. Existují totiž tři základní druhy:
  • nástěnné,
  • stojánkové,
  • podomítkové.
Nástěnné baterie jsou nejčastěji používaným typem vanových baterií. Umisťují se buď přímo na obklad nebo na omítku. Stojánkové baterie se instalují přímo na vany a podomítkové baterie se doslova schovají pod omítku.

Zdroj obrázku: Mia Stendal / Shutterstock.com
Zdroj obrázku: Mia Stendal / Shutterstock.com

3. Ovládání baterie

A třetí zásadní věcí, kterou musíte před nákupem zvážit, je to, jak si přejete vanovou baterii ovládat. Opět máte na výběr z několika možností a záleží jen na vás, která je pro vás nejsympatičtější.
  • Buď si můžete zvolit termostatickou baterii, která je moderní, a na které si nastavíte požadovanou teplotu vody. Klasickým typem vanové baterie je baterie páková, která je také nejrozšířenější.
  • A pokud milujete retro styl, pořiďte si baterii kohoutkovou.
Investovat do kvalitní vanové baterie je moudré a nebudete svého rozhodnutí litovat. Zároveň je důležité před samotným nákupem zvážit, jaký typ baterie si přejete a také jak ji chcete ovládat. Svá rozhodnutí založte na tom, jak vaše koupelna vypadá a jaký design se vám líbí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.