logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odsávání zápachu GEBERIT DUOFRESH

Novou jednotku odsávání zápachu Geberit DuoFresh je možné nainstalovat do téměř všech podomítkových splachovacích nádržek Sigma.

Reklama

Novou jednotku odsávání zápachu Geberit DuoFresh je možné nainstalovat do téměř všech podomítkových splachovacích nádržek Sigma. Kromě vzduchového filtru obsahuje i orientační světlo a dávkovač čisticích tyčinek do nádržky. Jednotku odsávání je možné při splnění určitých podmínek instalovat i dodatečně do už namontovaných nádržek.

Jednotka odsávání zápachu Geberit DuoFresh odstraňuje nepříjemné pachy přímo z keramické WC mísy. Znečistěný vzduch se odsává přes splachovací potrubí a splachovací ventil, vyčistí se v keramickém voštinovém filtru a bočními průduchy pod tlačítkem se vrátí zpět do místnosti. Jednotka nabízí i další komfortní funkce:

  • Orientační LED světlo umístěné za ovládacím tlačítkem, které poskytuje diskrétní osvětlení v noci, když jdete na toaletu. Osvětlení je ovládané senzorem přiblížení, který zajistí, že se odsávání vzduchu a orientační světlo automaticky zapnou a vypnou. Nastavení senzoru přiblížení se dá přizpůsobit v aplikaci.
  • Dávkovač tyčinek do nádržky. Tyto tyčinky zabarví splachovací vodu namodro a mají příjemnou, svěží vůni.

Koupelny Praha

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.