logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domluvte si na veletrhu FOR ARCH 2021 zpracování odborného posudku pro dotaci na nádrž

Na našem stánku 2B14 můžete získat informace o dotačním na pořízení nádrží na dešťovou vodu programu Dešťovka, objednat potřebný posudek i nakoupit s veletržní slevou či vyhrát příspěvek na nádrž.

Na našem stánku 2B14 na veletrhu FOR ARCH 2021 budou od úterý do soboty přítomni produktoví manažeři, kteří Vám také rádi poskytnou veškeré informace týkající se dotačního programu Dešťovka, z něhož je možné čerpat dotaci na pořízení nádrže na dešťovou vodu, nebo se můžete poradit na blízkém stánku SFŽP.

Současně také zpracováváme odborné posudky, které jsou potřeba doložit při žádosti o dotaci. Přijďte osobně zjistit, co je potřeba pro posudek dodat za informace, nebo ho můžete na stánku rovnou objednat. Poplatek za zpracování činí 7300,- Kč včetně DPH. Při nákupu nádrže s případným dalším příslušenstvím, bude po předložení faktury za posudek poskytnuta sleva ve výši 5 000,- Kč včetně DPH. Současně je možné během veletrhu nakoupit nádrže s 10 % slevou či po registraci získat dodatečnou slevu na pořízení nádrže, která bude platná během celého následujícího roku.

Objednejte na veletrhu FOR ARCH  2021 na našem stánku 2B14 nádrž na dešťovou vodu a je možné, že ji nakonec budete mít zdarma, nebo jen s doplatkem. Každá objednávka bude zařazena do slosování o příspěvek 35 000,- Kč s DPH. Do slosování budou zařazeny všechny objednávky uskutečněné na veletrhu od 21.9 do 25.9. v písemné formě. 25.9. 2020 v 17:00 dojde na veletrhu k losování z uskutečněných objednávek. Výherce získá nárok na odběr nádrže v maximální hodnotě 35 000,- Kč s DPH. V případě dražší nádrže - rozdíl doplatí, v případě levnější rozdíl propadá. 

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.