logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vaillant nyní komunikuje s Loxone

Výrobky Vaillant mohou nově komunikovat s ostatními propojenými výrobky Loxone, a to díky otevřenému síťovému protokolu EEBUS pro inteligentní spojení různých platforem v propojené domácnosti.

Tímto spojením lze ovládat veškeré dostupné komponenty v jedné aplikaci Loxone App, jako je např. regulace vytápění a přípravy teplé vody, ovládání osvětlení, žaluzií a mnoho dalšího. 

Hlavním přínosem je spolupráce všech komponent v takovém rozsahu, aby dosáhly maximální efektivity. Inteligentní žaluzie pomáhají vytápět a chladit budovu díky údajům o slunci, poloze a vnitřní teplotě. Na základě výkonu FVE je pak třeba možné spínat ohřev teplé vody atd.

Pro inteligentní spojení různých platforem v propojené domácnosti, tzv. smart home, musí topný systém Vaillant obsahovat internetovou komunikační jednotku VR 921.

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.